NVvl

V.S.V. Sipke Wynia symposium 2018: Orange Pride World Wide op 17 mei 2018

(14-mei-2018)

Datum: donderdag 17-05-2018

Tijd: 10:00 – 18:00

Locatie: Inholland Rotterdam, Posthumalaan 90 3072 AG Rotterdam

Dit jaar zal de 37e editie van het V.S.V. Sipke Wynia Symposium plaatsvinden op Hogeschool Inholland Rotterdam. Tijdens deze dag worden er interessante lezingen gegeven door verschillende bedrijven die zullen benadrukken welke rol Nederland speelt in de wereldwijde luchtvaartindustrie. Het thema is dan dit jaar: “Orange Pride World Wide”.

Tijdens het symposium zullen Nederlandse bedrijven het woord krijgen om te vertellen hoe zij zich sterk houden in deze internationale sector. Veel mensen weten het niet, maar de Nederlandse luchtvaartsector is enorm groot en groeit hard door. De bloeiende Nederlandse luchtvaartindustrie met een omzet van bijna 16 miljard euro en ruim 115.000 mensen werkzaam zijn we te groot geworden voor ons zelf. Genoeg reden om even de tijd te nemen om over deze imposante industrie te spreken. Het symposium zal worden gegeven in het Engels.
 
Graag nodigen wij u uit om ons symposium bij te wonen. Aanmelden is mogelijk via onze website. Meer informatie over de parkeergelegenheden rondom Inholland Rotterdam is te vinden onderin deze email. Bij vragen of opmerkingen zijn wij altijd te bereiken op info@sipkewynia.nl.

 
Tickets: http://bit.ly/sipkesymposium2018

 
Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 17 mei op Inholland Rotterdam!


Download: v.s.v._sipke_wynia_symposoim_2018__orange_pride_world_wide
NVvL: Illustratie