NVvl

NVvL & KIVI NIRIA prijsuitreiking op donderdag 21 november!

(01-okt-2013)

Op donderdag 21 november a.s. organiseren de NVvL en KIVI NIRIA (afdeling aerospace engineering) een bijeenkomst waarin de jaarlijkse prijzen voor de beste afstudeerverslagen worden uitgereikt en waar de prijswinnaars een presentatie verzorgen over hun afstudeerwerk.

Locatie: Hogeschool InHolland (Auditorium), Rotterdamseweg 141, 2628 AL Delft

Sinds 1991 kent de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaarttechniek elk jaar een prijs toe aan zowel het afstudeerverslag van de Technische Universiteit Delft (faculteit L&R), Hogeschool InHolland (studierichting Luchtvaarttechnologie) en sinds 2010 ook Hogeschool van Amsterdam (Aviation Studies), die volgens de mening van onze studieprijzencommissie een van de doelstellingen van de NVvL & KIVI NIRIA, de verbreiding van de lucht- en ruimtevaarttechnische kennis in Nederland, het beste ondersteunen. De afstudeerverslagen worden hierbij vooral beoordeeld op wetenschappelijke inhoud, innovatie en relevantie.

De prijswinnaars van dit jaar zijn:

  • TU Delft: Donato Girolamo (Progressive Damage Analysis of Bonded Composite Joints)
  • Hogeschool InHolland: Anton Koenraadt (Implementation of “Single Shot Curing” process on Airbus A380 Glare door-fuselage panels)
  • Hogeschool van Amsterdam: Ivar van Cuyk (Onderzoek naar optimalisatie mogelijkheden voor de security scanner)

Het programma van de uitreiking ziet er als volgt uit:
18.00 uur: inloop (koffie / thee / broodjes / snacks)
18.30 uur: ontvangst & welkom
18.35 uur: lezing prijswinnaar Hogeschool van Amsterdam
19.20 uur: lezing prijswinnaar TUD
20.05 uur: pauze
20.20 uur: lezing prijswinnaar InHolland
21.05 uur: uitreiking prijzen
21.15 uur: einde.

Belangstellende NVvL & KIVI NIRIA Aerospace engineering-leden en studenten zijn op de bijeenkomst van harte welkom maar dienen zich vóór 19 november a.s.  aan te melden bij het NVvL-secretariaat (nvvl@nlr.nl en Nadine Kort Nadine.Kort@dnw.aero).

NVvL: Illustratie