NVvl

NVvL & KIVI NIRIA prijsuitreiking op donderdag 22 november!

(22-okt-2012)

Op donderdag 22 november a.s. organiseren de NVvL en KIVI NIRIA (afdeling aerospace engineering) een bijeenkomst waarin de jaarlijkse prijzen voor de beste afstudeerverslagen worden uitgereikt en waar de prijswinnaars een presentatie verzorgen over hun afstudeerwerk.

Locatie: Hogeschool van Amsterdam (opleiding Aviation Studies, auditorium D.1.18), Weesperzijde 190, 1097 DZ, Amsterdam

Sinds 1991 kent de Nederlandse Vereniging voor Luchtvaarttechniek elk jaar een prijs toe aan zowel het afstudeerverslag van de Technische Universiteit Delft (faculteit L&R), Hogeschool InHolland (studierichting Luchtvaarttechnologie) en sinds 2010 ook Hogeschool van Amsterdam (Aviation Studies), die volgens de mening van onze studieprijzencommissie een van de doelstellingen van de NVvL & KIVI NIRIA, de verbreiding van de lucht- en ruimtevaarttechnische kennis in Nederland, het beste ondersteunen. De afstudeerverslagen worden hierbij vooral beoordeeld op wetenschappelijke inhoud, innovatie en relevantie.

De prijswinnaars van dit jaar zijn:

  • TU Delft: John-Alan Pascoe (Delamination of Bonded Repairs)
  • Hogeschool InHolland: Stefan van de Weerdt (Gap Filling Technologies)
  • Hogeschool van Amsterdam: Tom Belgers en Coen Turk (Redelivery Centre)

Het programma van de uitreiking ziet er als volgt uit:
18.00 uur: inloop (koffie / thee / broodjes / snacks)
18.30 uur: ontvangst & welkom
18.35 uur: lezing prijswinnaar Hogeschool van Amsterdam
19.20 uur: lezing prijswinnaar TUD
20.05 uur: pauze
20.20 uur: lezing prijswinnaar InHolland
20.05 uur: uitreiking prijzen
21.15 uur: einde.

Belangstellende NVvL & KIVI NIRIA Aerospace engineering-leden en studenten zijn op de bijeenkomst van harte welkom maar dienen zich vóór 19 november a.s.  aan te melden bij het NVvL-secretariaat (nvvl@nlr.nl en Nadine Kort Nadine.Kort@dnw.aero).

De Hogeschool van Amsterdam ligt op 2 min. lopen van het Amstelstation; te bereiken per trein, sneltram of metro 51,53, 54, buslijnen 15, 37, 67, 136, 157 en 169.

NVvL: Illustratie